بر اساس اظهارات سخنگوی شورای رقابت، قیمت های جدید خودرو امروز و بر اساس پیشنهادهای سازمان حمایت اعلام می شود. در ادامه این خبر با سامانه مناقصه مزایده هزاره همراه شوید.
اعلام قیمت های جدید خودرو از امروز
اسماعیل شجاعی امروز در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد: در طول سه ماه گذشته شورای رقابت با تشکیل کارگروه تخصصی و دعوت از تمامی بخش های تخصصی و مدیران شرکت های خودروسازی سعی کرده است سیاست گذاری دقیقی انجام دهد به شکلی که خودروساز بتواند تولید را افزایش دهد.
علاوه بر این، سخنگوی شورای رقابت در ارتباط با قیمت گذاری خودرو بیان داشت: برای بررسی قیمت خودرو شورای رقابت، قیمت گذاری را به سازمان حمایت واگذار کرده است. بنابراین سازمان حمایت نیز بررسی های لازم و تخصصی را انجام داده است.
وی تصریح کرد: بر این اساس که سازمان حمایت هر خودرو را با سه خودروی مشابه خارجی مقایسه کرده است و به یک عدد مناسب رسیده است که آن را به شورا پیشنهاد داده است و این پیشنهادات امروز در شورای رقابت بررسی می شود.
اسماعیل شجاعی ضمن اشاره به این که در سیستم خودرو سازی، قیمت خودرو به خودروساز تحمیل شده است و این قیمت به صورت غیر عادی پایین نگه داشته شده است؛ اضافه کرد: دخالت بیش از اندازه حاکمیت در قیمت گذاری موجب تورم می شود.
همچنین سخنگوی شورای رقابت ضمن اعلام این خبر که قیمت جدید خودرو امروز ابلاغ خواهد شد خاطر نشان کرد: قیمت های جدید خودرو قطعا با افزایش مواجه خواهند شد.
وی در ارتباط با عرضه خودرو در بورس کالا نیز اضافه کرد: در هیچ جای دنیا خودرو در بورس عرضه نمی شود و شورای رقابت نیز مخالف عرضه خودرو در بورس است، زیرا هدف تامین منافع مصرف کننده و تولید کننده است که این اتفاق با عرضه خودرو در بورس نیفتاد. در حالی که از عرضه خودرو در بورس دولت سود می برد که هدف از عرصه خودرو در بورس سود دولت نبود.
در حال حاضر اعلام خبر تغییرات قیمتی خودروها باعث شده است تا توقف معاملات در بازار اتفاق افتاده و حتی تعدادی از خودروها نیز با رشد قیمت روبه رو شوند.

بررسی بازار خودرو، نشان می دهد امروز قیمت سورن پلاس دوگانه سوز 701 میلیون تومان، پژو پارس 598 میلیون تومان، پژو206 تیپ دو 605 میلیون تومان، پژو 207 اتوماتیک 982 میلیون تومان، رانا پلاس 612 میلیون تومان و تارا اتوماتیک 995 میلیون تومان قیمت گذاری شده است. علاوه بر این تیبا دو به قیمت 398 میلیون تومان و کوئیک به قیمت 395 میلیون تومان رسیده است.
در محصولات سایپا کوئیک اس با قیمت 412 میلیون تومان، شاهین 690 میلیون تومان، سایپا 151 با قیمت 300 میلیون تومان و تیبا 388 میلیون تومان مورد معامله قرار می گیرد.
علاوه بر این، دنا پلاس توربو دستی با قیمت 862 میلیون تومان، پژو 206 تیپ سه 630 میلیون تومان، و هایما اس 7 پلاس یک میلیارد و 745 میلیون تومان به فروش می رسد.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید « مناقصه های صنعت خودرو » را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.











